Wat doen we?

salvarani

Keukens

Vandaag de dag is de keuken niet alleen meer een plaats om te koken. De keuken wordt geïntegreerd in de leefruimte waar iedereen van het gezin zijn gading kan vinden. Daarom is het belangrijk dat de stijl perfect in uw interieur past. Salvarani zorgt voor stijl en een goede functionalteit. Als u voor Salvarani kiest, kiest u voor een keuken die vervaardigd is met materialen die zorgvuldig werden uitgekozen.

www.salvaranicucine.it
www.modulnova.it/en/


feg

Interieur

Bij een mooie keuken past natuurlijk een mooi interieur. De slaapkamer, bureau, living krijgt een vernieuwde look dankzij de producten van FEG. Wij staan ook in voor al uw maatwerk. Deze produchten zijn vervaardigd uit de beste materialen zodanig dat een lange levensduur gegarandeerd wordt. Voor meer informatie over het gamma, surf naar onderstaande website:

www.gruppofeg.it
www.modulnova.it/en/


dm-line

Opbergruimte

DM-Line is toonaangevend fabrikant van maatkasten en gespecialiseerd in dressings en scheidingswanden. Wij verdelen deze kwaliteitsproducten en staan garant voor de verkoop, opmeting en vakkundige plaatsing.

www.dm-line.be


deceuninck

Pvc-ramen en deuren

De pvc-ramen en deuren van Deceuninck bieden u kwaliteit, veiligheid, comfort, ruimte, een perfect design en exclusiviteit.

www.deceuninck.com